Normal view
MARC view
Итальянская кухня история одной культуры : [пер. с итал.] Альберто Капатти, Массимо Монтанари; [послесл. Ж. Ле Гоффа]
Material type: TextLanguage: Russian Series: Культура повседневностиPublication details: М. Новое литературное обозрение 2006Description: 476, [1] с. ил. 21 смISBN: 5867934551Subject(s): Кулинария в Италии -- История | Италия | история | культура | этнография | итальянская кухняOther classification: 36.997гItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Выдается по месту хранения | Научная библиотека ТГУ Читальный зал 4 | Т52(4/8) К20 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 13820000606967 |
Browsing Научная библиотека ТГУ shelves, Shelving location: Читальный зал 4 Close shelf browser (Hides shelf browser)
Библиогр.: с. 455-470
Перевод изд. La cucina italiana / Alberto Capatti, Massimo Montanari. Editori Laterza
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.