Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Image from Google Jackets
Normal view MARC view

Итальянская кухня история одной культуры : [пер. с итал.] Альберто Капатти, Массимо Монтанари; [послесл. Ж. Ле Гоффа]

By: Капатти, АльбертоContributor(s): Монтанари, Массимо | Ле Гофф, Жак, 1924- [aui]Material type: TextTextLanguage: Russian Series: Культура повседневностиPublication details: М. Новое литературное обозрение 2006Description: 476, [1] с. ил. 21 смISBN: 5867934551Subject(s): Кулинария в Италии -- История | Италия | история | культура | этнография | итальянская кухняOther classification: 36.997г
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Выдается по месту хранения Научная библиотека ТГУ Читальный зал 4 Т52(4/8) К20 (Browse shelf(Opens below)) Available 13820000606967

Библиогр.: с. 455-470

Перевод изд. La cucina italiana / Alberto Capatti, Massimo Montanari. Editori Laterza

There are no comments on this title.

to post a comment.