Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Image from Google Jackets
Normal view MARC view

Роль технологических схем ХАССП в управлении безопасностью пищевой продукции Е. С. Беленкова

By: Беленкова, Елизавета СергеевнаMaterial type: ArticleArticleContent type: Текст Media type: электронный Other title: HACCP process flow role in food products safety management [Parallel title]Subject(s): ХАССП, система менеджмента качества | управление безопасностью пищевой продукцииGenre/Form: статьи в сборниках Online resources: Click here to access online In: Инноватика - 2020 : сборник материалов XVI Международной школы-конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, 23-25 апреля 2020 г., г. Томск, Россия С. 239-241Abstract: It’s said about HACCP (Hazards Analysis and Critical Control Points) process flow role in food products safety management in this article.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

Библиогр.: 1 назв.

It’s said about HACCP (Hazards Analysis and Critical Control Points) process
flow role in food products safety management in this article.

There are no comments on this title.

to post a comment.