Normal view
MARC view
Fruit manufacturing scientific basis, engineering properties, and deterative reactions of technological importance Jorge E. Lozano
Material type: TextSeries: Food engineering series / ed. by Gustavo V. Barbosa-CanovasPublication details: New York [a. o.] Springer 2006Description: xi, 230 p. illISBN: 0387306145; 0387306161 (e-ISBN); 9780387306148Subject(s): фрукты | плодоовощная продукция | переработка фруктов | фруктовые соки | технологические процессы | плодоовощные перерабатывающие предприятия | плодоовощные товары | фруктовые консервыItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Выдается в читальный зал | Научная библиотека ТГУ Книгохранилище | 1-973908к (Browse shelf(Opens below)) | Available | 13820000671136 |
Includes bibliographical references
Index: p. 217-230
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.