000 01554nam a2200373 i 4500
001 vtls000341909
003 RU-ToGU
005 20210922020520.0
008 120827s2006 xxua f b 001 0 eng d
020 _a0387306145
020 _a0387306161 (e-ISBN)
020 _a9780387306148
035 _ato000341909
040 _aRU-ToGU
_beng
_cRU-ToGU
080 _a664.85
100 1 _aLozano, Jorge E.
_9299880
245 1 0 _aFruit manufacturing
_bscientific basis, engineering properties, and deterative reactions of technological importance
_cJorge E. Lozano
260 _aNew York [a. o.]
_bSpringer
_c2006
300 _axi, 230 p.
_bill.
490 1 0 _aFood engineering series / ed. by Gustavo V. Barbosa-Canovas
504 _aIncludes bibliographical references
504 _aIndex: p. 217-230
653 _aфрукты
653 _aплодоовощная продукция
653 _aпереработка фруктов
653 _aфруктовые соки
653 _aтехнологические процессы
653 _aплодоовощные перерабатывающие предприятия.
653 _aплодоовощные товары.
653 _aфруктовые консервы.
830 _aFood engineering series / ed. by Gustavo V. Barbosa-Canovas
_9299881
852 4 _aRU-ToGU
_nru
999 _c222152