000 | 01554nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | vtls000341909 | ||
003 | RU-ToGU | ||
005 | 20210922020520.0 | ||
008 | 120827s2006 xxua f b 001 0 eng d | ||
020 | _a0387306145 | ||
020 | _a0387306161 (e-ISBN) | ||
020 | _a9780387306148 | ||
035 | _ato000341909 | ||
040 |
_aRU-ToGU _beng _cRU-ToGU |
||
080 | _a664.85 | ||
100 | 1 |
_aLozano, Jorge E. _9299880 |
|
245 | 1 | 0 |
_aFruit manufacturing _bscientific basis, engineering properties, and deterative reactions of technological importance _cJorge E. Lozano |
260 |
_aNew York [a. o.] _bSpringer _c2006 |
||
300 |
_axi, 230 p. _bill. |
||
490 | 1 | 0 | _aFood engineering series / ed. by Gustavo V. Barbosa-Canovas |
504 | _aIncludes bibliographical references | ||
504 | _aIndex: p. 217-230 | ||
653 | _aфрукты | ||
653 | _aплодоовощная продукция | ||
653 | _aпереработка фруктов | ||
653 | _aфруктовые соки | ||
653 | _aтехнологические процессы | ||
653 | _aплодоовощные перерабатывающие предприятия. | ||
653 | _aплодоовощные товары. | ||
653 | _aфруктовые консервы. | ||
830 |
_aFood engineering series / ed. by Gustavo V. Barbosa-Canovas _9299881 |
||
852 | 4 |
_aRU-ToGU _nru |
|
999 | _c222152 |