Normal view
MARC view
Искусство китайской кулинарии Н. В. Захарова
Material type: TextPublication details: М. Издательство Московского университета 1992Description: 46, [2] с. 20 смISBN: 5211025156Subject(s): Национальные блюда китайские | Кулинария - РецептураOther classification: 36.997Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Выдается в читальный зал | Научная библиотека ТГУ Книгохранилище | 1-791799к (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 13820000160935 |
Browsing Научная библиотека ТГУ shelves, Shelving location: Книгохранилище Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||||
1-791794к Смысл истории | 1-791797к Анжелика и ее любовь Роман | 1-791798к Королева Марго Роман | 1-791799к Искусство китайской кулинарии | 1-791800к Казанова [Сборник : Перевод | 1-791802к Избранное | 1-791803к Лексикон хороших манер [Пер. с эст. ] |
Библиогр. в конце текста (5 назв.)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.