Normal view
MARC view
Determination of some carcinogenic contaminants in food Sergei Yurchenko
Material type: TextSeries: Dissertationes chimicae Universitatis TartuensisPublication details: Tartu Tartu University Press 2006Description: 142, [1] p. illISBN: 9949113180 (truekis); 9949113199 (PDF)ISSN: 1406-0299Subject(s): хроматография | газовая хроматография | полициклические ароматические углеводороды | канцерогенные вещества | продукты питания | масс-спектрометрия | алкогольная продукция | мясные продукты | мясные продуктыItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Выдается в читальный зал | Научная библиотека ТГУ Книгохранилище | 1-936592к (Browse shelf(Opens below)) | Available | 13820000505151 |
Browsing Научная библиотека ТГУ shelves, Shelving location: Книгохранилище Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr.: p. 41-50
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.