Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Image from Google Jackets
Normal view MARC view

Управление рестораном [практическое пособие] Джон Джеймс, Дэн Болдуин ; [пер. с англ. Т. В. Процько и др.]

By: Джеймс, ДжонContributor(s): Болдуин, ДэнMaterial type: TextTextLanguage: Russian Publication details: М. Проспект [и др.] 2006Description: 436, [1] с. 24 смISBN: 5482005011Other title: Restaurant management [Parallel title]Subject(s): Рестораны -- Управление | менеджмент | ресторанный бизнес | бизнес-план | финансы | первоначальный капитал | финансовая документация | дизайн | меню | закупка товаров | подбор персонала | обучение персонала | трудовые затраты | ресторанный маркетинг | реклама | паблик рилейшнз | сокращение потерь | инвентаризация | доходыOther classification: 65.431 | У842.414-21
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Выдается в читальный зал Научная библиотека ТГУ Книгохранилище 1-935403к (Browse shelf(Opens below)) Available 13820000516945

Библиогр.: с. 436

There are no comments on this title.

to post a comment.