Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Image from Google Jackets
Normal view MARC view

Химико-бактериологическое исследование процесса созревания русского бакштейна Г. С. Инихов, А. А. Королев, А. М. Скородумова

By: Инихов, Георгий СергеевичContributor(s): Королев, С. А | Скородумова, А. МMaterial type: TextTextPublication details: Вологда тип. "Северный печатник" 1924Description: 20, 16, 7 сSubject(s): химико-бактериологические исследования | "русский" бакштейн | сыры | сорта сыров | бакштейн | варка сыра | процессы созревания сыра | микрофлора
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Выдается в читальный зал Научная библиотека ТГУ Книгохранилище 2-011814 (Browse shelf(Opens below)) Available 13820000871710

Отд. оттиск: Труды В. М. Х. И., Т. 2, вып. 4

There are no comments on this title.

to post a comment.