Normal view
MARC view
Ресторанный бизнес Как открыть и успешно управлять рестораном Кристофер Эгертон-Томас; Пер. с англ. М. В. Дьячкова
Material type: TextLanguage: Russian Original language: English Publication details: М. РосКонсульт 1999Description: 271, [1] сISBN: 5898050086Other title: How to open and run a successful restaurant [Parallel title]Subject(s): рестораны | бизнес | финансовое планирование | лицензии | страхование | налоги | ценообразование | обучение персонала | терминыOther classification: У842.414Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Выдается в читальный зал | Научная библиотека ТГУ Книгохранилище | 1-869659к (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 13820000126615 |
Browsing Научная библиотека ТГУ shelves, Shelving location: Книгохранилище Close shelf browser (Hides shelf browser)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.