Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Normal view MARC view

Foodinformatics (Record no. 404908)

MARC details
000 -Маркер записи
Контрольное поле постоянной длины 03853nam a22004815i 4500
001 - Контрольный номер
Контрольное поле vtls000547080
005 - Дата корректировки
Контрольное поле 20210922083835.0
007 - Кодируемые данные (физ. описан.)
Контрольное поле постоянной длины cr nn 008mamaa
008 - Кодируемые данные
Контрольное поле постоянной длины 160916s2014 gw | s |||| 0|eng d
020 ## - Индекс ISBN
ISBN 9783319102269
-- 978-3-319-10226-9
024 7# - Прочие стандартные номера
Стандартный номер 10.1007/978-3-319-10226-9
Источник номера doi
035 ## - Системный контрольный номер
Системный контрольный номер to000547080
040 ## - Источник каталогиз.
Служба первич. каталог. Springer
Служба, преобразующая запись Springer
Организация, изменившая запись RU-ToGU
050 #4 - Расстановочный код библ. Конгресса
Классификационный индекс TP248.65.F66
072 #7 - Код предметной/темат. категории
Код предметной/темат. категории TDCT
Источник кода bicssc
072 #7 - Код предметной/темат. категории
Код предметной/темат. категории TEC012000
Источник кода bisacsh
082 04 - Индекс Дьюи
Индекс Дьюи 641.3
Номер издания 23
082 04 - Индекс Дьюи
Индекс Дьюи 664
Номер издания 23
245 10 - Заглавие
Заглавие Foodinformatics
Физический носитель electronic resource
Продолж. заглавия Applications of Chemical Information to Food Chemistry /
Ответственность edited by Karina Martinez-Mayorga, José Luis Medina-Franco.
260 ## - Выходные данные
Место издания Cham :
Издательство Springer International Publishing :
-- Imprint: Springer,
Дата издания 2014.
300 ## - Физическое описание
Объем XII, 251 p. 51 illus., 39 illus. in color.
Иллюстрации/тип воспроизводства online resource.
336 ## - Тип содержимого
Тип содержимого text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - Средство доступа
Средство доступа computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - Тип носителя
Тип носителя online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
505 0# - Примечание о содержании
Содержание 1. Introduction to Molecular Similarity and Chemical Space -- 2. The Chemical Space of Flavors.- 3. Chemoinformatics Analysis and Structural Similarity Studies of Food-Related Databases -- 4. Reverse Pharmacognosy: A Tool to Accelerate the Discovery of New Bioactive Food Ingredients -- 5.  Molecular Approaches to Explore Natural and Food-Compound Modulators in Cancer Epigenetics and Metabolism -- 6.  Discovery of natural products that modulate the activity of PPARgamma: a source for new antidiabetics -- 7.  DPP-IV, An Important Target for Anti-diabetic Functional Food Design.-8.  Comparison of Different Data Analysis Tools to Study the Effect of Storage Conditions on Wine Sensory Attributes and Trace Metal Composition.- 9.  Software and Online Resources: Perspectives and Potential Applications.
520 ## - Аннотация
Аннотация The explosion in the generation of information parallels the explosion of computational resources. The use of computers to collect, store and manipulate chemical information is at the heart of chemoinformatics. These methodologies, whose main target thus far has been the pharmaceutical field, are general and can be applied to other types of chemical data sets, such as those containing food chemicals. While the use of chemical information methodologies to address food-related challenges is still in its infancy, interest is growing and will continue to do so as the methods prove useful, particularly for providing practical solutions to food industry challenges. Foodinformatics gives an overview of basic concepts, applications, tools and perspectives of the emerging field of foodinformatics. The book is an important addition to the literature and will be of interest of food chemists, nutritionists, informaticians and scientists of related fields. About the Editors Karina Martínez-Mayorga, Instituto de Química, UNAM, Mexico City, México and Torrey Pines Instiute for Molecualr Studies, Port St. Lucie, FL, USA José Luis Medina-Franco, Instituto de Química, UNAM, Mexico City, México, and Torrey Pines Instiute for Molecualr Studies, Port St. Lucie, FL, USA.
650 #0 - Тематические рубрики
Основная рубрика chemistry.
9 (RLIN) 161768
650 #0 - Тематические рубрики
Основная рубрика Food science.
9 (RLIN) 566222
650 #0 - Тематические рубрики
Основная рубрика Biochemistry.
9 (RLIN) 299060
650 14 - Тематические рубрики
Основная рубрика Chemistry.
9 (RLIN) 161768
650 24 - Тематические рубрики
Основная рубрика Food Science.
9 (RLIN) 566223
650 24 - Тематические рубрики
Основная рубрика Documentation and Information in Chemistry.
9 (RLIN) 308311
650 24 - Тематические рубрики
Основная рубрика Medicinal Chemistry.
9 (RLIN) 305147
700 1# - Другие авторы
Другие авторы Martinez-Mayorga, Karina.
Роль лиц editor.
9 (RLIN) 451212
700 1# - Другие авторы
Другие авторы Medina-Franco, José Luis.
Роль лиц editor.
9 (RLIN) 451213
710 2# - Другие организации
Организация/юрисдикция SpringerLink (Online service)
9 (RLIN) 143950
773 0# - Источник информации
Название источника Springer eBooks
856 40 - Электронный адрес документа
URL <a href="http://dx.doi.org/10.1007/978-3-319-10226-9">http://dx.doi.org/10.1007/978-3-319-10226-9</a>
912 ## - Coursera for Campus: онлайн курсы для ТГУ
Coursera for Campus: онлайн курсы для ТГУ ZDB-2-CMS
999 ## - Системные контрольные номера (Koha)
biblionumber (Koha) 404908

No items available.