Normal view
MARC view
Foodinformatics (Record no. 401743)
[ view plain ]
000 -Маркер записи | |
---|---|
Контрольное поле постоянной длины | 03853nam a22004815i 4500 |
001 - Контрольный номер | |
Контрольное поле | vtls000543947 |
005 - Дата корректировки | |
Контрольное поле | 20210922082853.0 |
007 - Кодируемые данные (физ. описан.) | |
Контрольное поле постоянной длины | cr nn 008mamaa |
008 - Кодируемые данные | |
Контрольное поле постоянной длины | 160915s2014 gw | s |||| 0|eng d |
020 ## - Индекс ISBN | |
ISBN | 9783319102269 |
-- | 978-3-319-10226-9 |
024 7# - Прочие стандартные номера | |
Стандартный номер | 10.1007/978-3-319-10226-9 |
Источник номера | doi |
035 ## - Системный контрольный номер | |
Системный контрольный номер | to000543947 |
040 ## - Источник каталогиз. | |
Служба первич. каталог. | Springer |
Служба, преобразующая запись | Springer |
Организация, изменившая запись | RU-ToGU |
050 #4 - Расстановочный код библ. Конгресса | |
Классификационный индекс | TP248.65.F66 |
072 #7 - Код предметной/темат. категории | |
Код предметной/темат. категории | TDCT |
Источник кода | bicssc |
072 #7 - Код предметной/темат. категории | |
Код предметной/темат. категории | TEC012000 |
Источник кода | bisacsh |
082 04 - Индекс Дьюи | |
Индекс Дьюи | 641.3 |
Номер издания | 23 |
082 04 - Индекс Дьюи | |
Индекс Дьюи | 664 |
Номер издания | 23 |
245 10 - Заглавие | |
Заглавие | Foodinformatics |
Физический носитель | electronic resource |
Продолж. заглавия | Applications of Chemical Information to Food Chemistry / |
Ответственность | edited by Karina Martinez-Mayorga, José Luis Medina-Franco. |
260 ## - Выходные данные | |
Место издания | Cham : |
Издательство | Springer International Publishing : |
-- | Imprint: Springer, |
Дата издания | 2014. |
300 ## - Физическое описание | |
Объем | XII, 251 p. 51 illus., 39 illus. in color. |
Иллюстрации/тип воспроизводства | online resource. |
336 ## - Тип содержимого | |
Тип содержимого | text |
Content type code | txt |
Source | rdacontent |
337 ## - Средство доступа | |
Средство доступа | computer |
Media type code | c |
Source | rdamedia |
338 ## - Тип носителя | |
Тип носителя | online resource |
Carrier type code | cr |
Source | rdacarrier |
505 0# - Примечание о содержании | |
Содержание | 1. Introduction to Molecular Similarity and Chemical Space -- 2. The Chemical Space of Flavors.- 3. Chemoinformatics Analysis and Structural Similarity Studies of Food-Related Databases -- 4. Reverse Pharmacognosy: A Tool to Accelerate the Discovery of New Bioactive Food Ingredients -- 5. Molecular Approaches to Explore Natural and Food-Compound Modulators in Cancer Epigenetics and Metabolism -- 6. Discovery of natural products that modulate the activity of PPARgamma: a source for new antidiabetics -- 7. DPP-IV, An Important Target for Anti-diabetic Functional Food Design.-8. Comparison of Different Data Analysis Tools to Study the Effect of Storage Conditions on Wine Sensory Attributes and Trace Metal Composition.- 9. Software and Online Resources: Perspectives and Potential Applications. |
520 ## - Аннотация | |
Аннотация | The explosion in the generation of information parallels the explosion of computational resources. The use of computers to collect, store and manipulate chemical information is at the heart of chemoinformatics. These methodologies, whose main target thus far has been the pharmaceutical field, are general and can be applied to other types of chemical data sets, such as those containing food chemicals. While the use of chemical information methodologies to address food-related challenges is still in its infancy, interest is growing and will continue to do so as the methods prove useful, particularly for providing practical solutions to food industry challenges. Foodinformatics gives an overview of basic concepts, applications, tools and perspectives of the emerging field of foodinformatics. The book is an important addition to the literature and will be of interest of food chemists, nutritionists, informaticians and scientists of related fields. About the Editors Karina Martínez-Mayorga, Instituto de Química, UNAM, Mexico City, México and Torrey Pines Instiute for Molecualr Studies, Port St. Lucie, FL, USA José Luis Medina-Franco, Instituto de Química, UNAM, Mexico City, México, and Torrey Pines Instiute for Molecualr Studies, Port St. Lucie, FL, USA. |
650 #0 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | chemistry. |
9 (RLIN) | 161768 |
650 #0 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Food science. |
9 (RLIN) | 566222 |
650 #0 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Biochemistry. |
9 (RLIN) | 299060 |
650 14 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Chemistry. |
9 (RLIN) | 161768 |
650 24 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Food Science. |
9 (RLIN) | 566223 |
650 24 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Documentation and Information in Chemistry. |
9 (RLIN) | 308311 |
650 24 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Medicinal Chemistry. |
9 (RLIN) | 305147 |
700 1# - Другие авторы | |
Другие авторы | Martinez-Mayorga, Karina. |
Роль лиц | editor. |
9 (RLIN) | 451212 |
700 1# - Другие авторы | |
Другие авторы | Medina-Franco, José Luis. |
Роль лиц | editor. |
9 (RLIN) | 451213 |
710 2# - Другие организации | |
Организация/юрисдикция | SpringerLink (Online service) |
9 (RLIN) | 143950 |
773 0# - Источник информации | |
Название источника | Springer eBooks |
856 40 - Электронный адрес документа | |
URL | <a href="http://dx.doi.org/10.1007/978-3-319-10226-9">http://dx.doi.org/10.1007/978-3-319-10226-9</a> |
912 ## - Coursera for Campus: онлайн курсы для ТГУ | |
Coursera for Campus: онлайн курсы для ТГУ | ZDB-2-CMS |
999 ## - Системные контрольные номера (Koha) | |
biblionumber (Koha) | 401743 |
No items available.