Normal view
MARC view
Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients (Record no. 398696)
[ view plain ]
000 -Маркер записи | |
---|---|
Контрольное поле постоянной длины | 02950nam a22005055i 4500 |
001 - Контрольный номер | |
Контрольное поле | vtls000541236 |
005 - Дата корректировки | |
Контрольное поле | 20210922081916.0 |
007 - Кодируемые данные (физ. описан.) | |
Контрольное поле постоянной длины | cr nn 008mamaa |
008 - Кодируемые данные | |
Контрольное поле постоянной длины | 160915s2014 xxu| s |||| 0|eng d |
020 ## - Индекс ISBN | |
ISBN | 9781461493877 |
-- | 978-1-4614-9387-7 |
024 7# - Прочие стандартные номера | |
Стандартный номер | 10.1007/978-1-4614-9387-7 |
Источник номера | doi |
035 ## - Системный контрольный номер | |
Системный контрольный номер | to000541236 |
040 ## - Источник каталогиз. | |
Служба первич. каталог. | Springer |
Служба, преобразующая запись | Springer |
Организация, изменившая запись | RU-ToGU |
050 #4 - Расстановочный код библ. Конгресса | |
Классификационный индекс | TP248.65.F66 |
072 #7 - Код предметной/темат. категории | |
Код предметной/темат. категории | TDCT |
Источник кода | bicssc |
072 #7 - Код предметной/темат. категории | |
Код предметной/темат. категории | TEC012000 |
Источник кода | bisacsh |
082 04 - Индекс Дьюи | |
Индекс Дьюи | 641.3 |
Номер издания | 23 |
082 04 - Индекс Дьюи | |
Индекс Дьюи | 664 |
Номер издания | 23 |
100 1# - Автор | |
Автор | Anandharamakrishnan, C. |
Роль лиц | author. |
9 (RLIN) | 413539 |
245 10 - Заглавие | |
Заглавие | Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients |
Физический носитель | electronic resource |
Ответственность | by C. Anandharamakrishnan. |
260 ## - Выходные данные | |
Место издания | New York, NY : |
Издательство | Springer New York : |
-- | Imprint: Springer, |
Дата издания | 2014. |
300 ## - Физическое описание | |
Объем | X, 89 p. 24 illus., 5 illus. in color. |
Иллюстрации/тип воспроизводства | online resource. |
336 ## - Тип содержимого | |
Тип содержимого | text |
Content type code | txt |
Source | rdacontent |
337 ## - Средство доступа | |
Средство доступа | computer |
Media type code | c |
Source | rdamedia |
338 ## - Тип носителя | |
Тип носителя | online resource |
Carrier type code | cr |
Source | rdacarrier |
490 1# - Серия | |
Заглавие серии | SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition, |
ISSN серии | 2197-571X |
505 0# - Примечание о содержании | |
Содержание | Nanoencapsulation of Food Bioactive Compounds -- Techniques for Formation of Nanoemulsions -- Bioactive Entrapment using Lipid-based Nanocarrier Technology -- Liquid Based Nanoencapsulation Techniques -- Electro-spraying and Electro-spinning technique for Nanoencapsulation -- Drying techniques for Nanoencapsulation -- Applications of food grade Nanoemulsion -- Characterization of nanoparticles -- Safety and Regulations – Current Scenario and Scope. |
520 ## - Аннотация | |
Аннотация | Nanoencapsulation has the potential to improve human health through its capacity to both protect bioactive compounds and release them at a specific time and location into various substances, including food. Numerous nanoencapsulation technologies have emerged in recent years, each with its own advantages and disadvantages. The goal of this Brief is to discuss the various nanoencapsulation technologies, such as emulsification, coacervation, inclusion encapsulation, anti-solvent precipitation, nanoprecipitation, freeze drying, and spray drying, including their limitations. Recent safety and regulatory issues concerning the various nanoencapsulation technologies will also be covered. |
650 #0 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | chemistry. |
9 (RLIN) | 161768 |
650 #0 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Food science. |
9 (RLIN) | 566222 |
650 #0 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Nanochemistry. |
9 (RLIN) | 410477 |
650 #0 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | engineering. |
9 (RLIN) | 224332 |
650 14 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Chemistry. |
9 (RLIN) | 161768 |
650 24 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Food Science. |
9 (RLIN) | 566223 |
650 24 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Nanochemistry. |
9 (RLIN) | 410477 |
650 24 - Тематические рубрики | |
Основная рубрика | Nanotechnology and Microengineering. |
9 (RLIN) | 410445 |
710 2# - Другие организации | |
Организация/юрисдикция | SpringerLink (Online service) |
9 (RLIN) | 143950 |
773 0# - Источник информации | |
Название источника | Springer eBooks |
830 #0 - Заголовок добавочной библ.записи на серию — унифицированное заглавие | |
Унифицированное заглавие | SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition, |
9 (RLIN) | 411434 |
856 40 - Электронный адрес документа | |
URL | <a href="http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-9387-7">http://dx.doi.org/10.1007/978-1-4614-9387-7</a> |
912 ## - Coursera for Campus: онлайн курсы для ТГУ | |
Coursera for Campus: онлайн курсы для ТГУ | ZDB-2-CMS |
999 ## - Системные контрольные номера (Koha) | |
biblionumber (Koha) | 398696 |
No items available.