Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Image from Google Jackets
Normal view MARC view

Роль биохимии в развитии науки о питании Некоторые закономерности ассимиляции пищевых веществ на уровне клетки и целостного организма А. А. Покровский; АН СССР, Ин-т биохимии им. А. Н. Баха

By: Покровский, Алексей АлексеевичMaterial type: TextTextPublication details: М. Наука 1974Description: 125, [2] с. илSubject(s): питание | биохимические основы | адаптация | диетология
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
1 неделя Научная библиотека ТГУ Читальный зал 5 61 П487 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 13820000374725
Выдается в читальный зал Научная библиотека ТГУ Книгохранилище 1-156567к (Browse shelf(Opens below)) Available 13820000923658
1 месяц Научная библиотека ТГУ Книгохранилище 1-160307 (Browse shelf(Opens below)) Available 13820000923561

Библиогр.: с. 121-126

There are no comments on this title.

to post a comment.