Normal view
MARC view
Бродильные производства Т. 1 [У. Х. Старк, Х. М. Ходж, Ф. М. Хильдебрандт и др. уч] ; под ред. Л. А. Андеркофлера, Дж. Хиккея ; пер. с англ. М. И. Вольшанского, под ред. Г. И. Фертмана
Material type: TextLanguage: Russian Original language: English Publication details: М. Пищепромиздат 1959Description: 450, [3] с. рис., таблOther title: Industrial fermentations [Parallel title]Subject(s): бродильное производство | спиртовое брожение | производство дрожжей | ацетонобутиловое брожение | пивоваренная промышленность | промышленное производство вин | производство органических кислот | брожение | дрожжи | глицерин | винаItem type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Выдается в читальный зал | Научная библиотека ТГУ Книгохранилище | 657080к (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 13820000324075 |
Библиогр. в конце гл.
Алф. указ.: с. 447-450
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.