Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Image from Google Jackets
Normal view MARC view

Технология продуктов общественного питания: Сборник задач [Электронный ресурс] Учебное пособие Кубанский государственный технологический университет

By: Джабоева, Амина СергоевнаContributor(s): Тамова, Майя ЮрьевнаMaterial type: TextTextPublication details: Москва Издательство "Магистр" 2012Edition: 1Description: 256 сISBN: 9785977602198; 9785160053288Subject(s): Промышленность. Энергетика -- Общественное питаниеGenre/Form: Учебное пособие Other classification: 36.99 | 19.04.04 | 19.03.04 Online resources: ЭБС Знаниум | ЭБС Знаниум
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
No physical items for this record

ВО - Бакалавриат

There are no comments on this title.

to post a comment.