Scientific Library of Tomsk State University

   E-catalog        

Image from Google Jackets
Normal view MARC view

Технология посола, копчения и сушки рыбы Н. А. Воскресенский ; [спецред. Т. И. Макарова]

By: Воскресенский, Николай АлександровичContributor(s): Макарова, Т. И [edt]Material type: TextTextPublication details: Москва Пищепромиздат 1958Edition: 2-е изд., перераб. и допDescription: 546, [1] с. илSubject(s): рыбные продукты | товароведение | сушка рыбы | копчение рыбы | сушка рыбы | консервирование рыбы | рыбная промышленность | вредители рыбных товаров
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Выдается в читальный зал Научная библиотека ТГУ Книгохранилище-11 633469 (Browse shelf(Opens below)) Available 13820000930021

Библиогр.: с. 538-544

There are no comments on this title.

to post a comment.